• Eigen technische dienst
  • Persoonlijk advies
  • Gratis uw oude apparaat retour
  • Gratis installatie van vrijstaande apparatuur in ons postcodegebied
  • Eigen installateurs

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een reeks vragen die ons met grote regelmaat gesteld worden. Klik op één van de onderstaande vragen en het bijbehorende antwoord op de betreffende vraag zal zichtbaar worden. Mocht de vraag die u heeft hieronder niet worden weergegeven dan kunt u vanzelfsprekend ook via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Algemeen

Beschikt Ad Kokx Witgoed over een showroom?

Ja, wij beschikken over een showroom. In onze showroom vindt u een selectie van vrijstaande en inbouwappatuur van diverse merken. Meer informatie zoals openingstijden en adresgegevens vindt u op onze contactpagina

Levering/ophalen

Kan ik bij aflevering aan de deur pinnen?

Mits het binnen ons werkgebied valt, kunt u bij aflevering contant of per pin betalen bij de monteur.

Kan de apparatuur ook worden afgehaald?

Natuurlijk, de gewenste apparatuur is bij ons af te halen. Veel van de producten hebben wij op voorraad en zijn direct af te halen. De voorraadstatus van het desgewenste apparaat is op de site terug te vinden op de productenpagina. Mocht u uw apparatuur af willen halen, vragen wij u even telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

Voor de contactgegevens verwijzen wij u naar de contactpagina.

Wordt mijn oude apparaat mee retour genomen bij het afleveren van een nieuw apparaat?

Uw oude apparaat wordt kosteloos mee terug genomen, als u dit wenst. Ook bij afhalen, kan u uw oude apparaat bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze apparatuur volgens een verantwoorde wijze wordt gerecycled.

Is het mogelijk om de draairichting van de deur van de koelkast aan te passen?

Bij de meeste koel- en vrieskasten is de draairichting van de deur om te draaien. Mocht dit niet het geval zijn, staat dit over het algemeen vermeld bij het product. Bij onduidelijkheden, kunt u altijd contact opnemen.

Prijzen

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

Onderhoud

Mijn wasautomaat heeft een nare geur, wat kan ik hieraan doen?

Meestal is de oorzaak van een nare/muffe geur in de wasautomaat, de zeepresten die achterblijven in uw wasautomaat. Tegenwoordig wassen we steeds meer op 30 of 40 graden, dit zorgt voor schone kleding, maar niet voor een schone wasautomaat!

Zodoende is het goed om regelmatig de wasautomaat een kookwas (90/95 graden) te laten wassen.

Voor een optimaal effect, kunt u eventueel biologische machinereiniger toevoegen. Voor advies over de machinereiniger, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, of eventueel telefonisch contact opnemen.

Mijn wasautomaat pompt het water niet meer weg, wat kan ik hieraan doen?

Als uw wasautomaat het water niet meer afvoert bij het wasprogramma, is het waarschijnlijk dat de filter van de pomp verstopt zit.

Wij adviseren om de filter van uw wasautomaat zuiver te maken. De filter is vaak terug te vinden, achter het luikje, aan de voorzijde van uw wasautomaat. Bij het losdraaien van de filter, zal het resterende water uit de machine lopen. Houd daarom een bak of handdoeken bij de hand. Reinig uw filter en plaats deze terug in de machine.

Mocht het probleem niet verholpen zijn na deze handeling, neem gerust contact met ons op.

Hoe kan ik het beste mijn oven reinigen?

Om u oven goed te reinigen, adviseren wij u om de oven aan de binnenzijde in te smeren met groene zeep. Vervolgens een bakje met ammoniak op het rooster te plaatsen en de ovendeur te sluiten. Laat dit een nachtje staan en verwijder vervolgens het bakje ammoniak en met een doekje de zeep- en vetresten uit uw oven.

Let hierbij wel op, dat de ventilatie roosters vrij blijven en dat u de oven niet aanzet.

Reparatie

Mijn apparaat heeft een mankement, wat nu?

Onze eigen technische dienst, staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar voor het repareren van uw apparatuur.

Voor het maken van een serviceafspraak kunt u telefonisch contact opnemen tijdens onze openingstijden, of een e-mail sturen voor het melden van een storing.

Voor onze openingstijden en contactgegevens, verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Heb ik garantie op de uitgevoerde reparatie?

Natuurlijk, op een door ons uitgevoerde reparatie heeft u 3 maanden garantie.

Ik wil graag mijn apparaat zelf repareren, kan ik ook onderdelen bestellen?

Ja, dit is geen probleem.

Bij het bestellen van onderdelen vragen wij wel het merk, typenummer en serienummer bij de hand te houden. Aan de hand van deze gegevens en het benodigde onderdeel kunnen wij het juiste voor uw bestellen of eventueel uit voorraad leveren.

Novy afzuigkap; mijn lampjes blijven knipperen

Novy Indicatie reiniging vetfilter: Na 20 kookuren geven 4 knipperende LED’s aan dat de vetfilter gereinigd dient te worden.
Wanneer u de vetfilter terugplaatst na reiniging, volstaat het om 5 seconden op de – toets te drukken om de indicator opnieuw in te stellen.
Indien u dit niet doet, blijven de LED’s knipperen bij het inschakelen van de afzuigkap.