• Eigen technische dienst
  • Persoonlijk advies
  • Gratis uw oude apparaat retour
  • Gratis installatie van vrijstaande apparatuur in ons postcodegebied
  • Eigen installateurs

Service en Informatie

Deskundig advies op maat

Aspecten die een rol kunnen spelen in uw keuze zijn: levensduur, merk, prijs, capaciteit, kleur en afmetingen. Waar voor de één de prijs doorslaggevend is voor zijn/haar keuze, vindt de ander een apparaat met veel gebruiksgemak de beste optie. Wij denken vanuit uw perspectief oprecht mee over welk apparaat het beste bij u past. De beste keuze voor u maakt immers ook ons succes: een tevreden klant.

Inbouwapparatuur

Ad Kokx Keukens laat u bij aanschaf van inbouwapparatuur niet zomaar aan uw lot over. Het op de juiste manier in- en uitbouwen is namelijk bepalend voor de levensduur van uw apparaten. Regelmatig zien wij slecht afgestelde deuren, scheefstaande apparaten en instabiele constructies. Inbouw apparaten kunnen hier flink onder lijden. Wij zorgen ervoor dat alles tot op de laatste millimeter past

Technische dienst

Heeft u problemen met een huishoudelijk apparaat, dan hoeft u enkel onze technische dienst in te schakelen. Wij streven ernaar om het probleem indien mogelijk binnen 24 uur te verhelpen. Onze technische dienst is getraind en gecertificeerd door topmerken, zoals Miele, Siemens, Atag, Whirlpool, Beko en Liebherr.

Snelle levering en géén bezorgkosten

Na uw bestelling bezorgen wij uw apparatuur zo snel mogelijk geheel kosteloos bij u thuis (mits de bezorging plaatsvindt binnen ons werkgebied). Wij verrichten ook direct de installatie, aansluiting en controle en geven onderhouds- en gebruiksinstructies. Zodoende kunt u snel gaan genieten van uw nieuwe aankoop. Indien gewenst nemen wij uw oude apparatuur gratis mee om deze 'milieutechnisch' verantwoord te verwerken.

 

Topmerken

Ad Kokx Keukens heeft in de showroom voor u enkele topmerken in huis, zoals: Miele, Pelgrim, Etna, Bosch, Siemens, Samsung, Beko, AEG en Liebherr. Op criteria zoals kwaliteit, levensduur, betrouwbaarheid en storingsongevoeligheid scoren deze merken bovengemiddeld. Wij selecteren voor u alleen het beste van het beste, zodat wij topkwaliteit kunnen garanderen.